Lagu: Hyper Act-Hanya Aku

Salam... fuhh da penat asyik post karya Ashi yang entah bila siap,
apa kata kita lepas-lepas sambil minum tea tarik ke...
Hari ini Ashi nak share lagu yang agak bes. boleh katakan lagu barulah dari Hyper Act.
korang mesti tekgok teduhan kasih kan. Alah selot baru akasia yang ganti sedetik cintakan.
Ha! ini lah lagu soundtrak die... hehehe...
Korang ada beli novel die tak? Ashi tak beli pun. Time nak bile rase cam berat hari aja.
Patut pun boleh tgk dlm tv pun. Kalu beli wat penat otak je berangan. Hahaha...
Pepehal kepada korang yang nak letak lagu ni dalam blog singah lah kat iROn Dj search lagu ni atau search sahaja nama Ashi...
#perasan popular.
 but serious lagi ni mmg jiwang karat. Melayang~
Bersama janji kau sentuh rasa percaya
Hangat dinginmu mengundang rindu kecewa
Hanya aku dihuni sepi rasa kasihmu
[*] Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku

Apakah mungkin berulang janji setia
Apa kan kekal ataupun menyambut duka
Dan dirimu di janji Sang Sempurna
Dan kecewa kini dipulih rasa kasihmu
Repeat [*]
Dihuni rasa rindu
Hanya ku yang mencari
Rembulan masih ada
Mungkin seketika
Walau ku bahagia mengejar bayanganmu
Tak mungkin ku beroleh saat indah bersamamu
Hanya aku
Dingin rasa kasihmu
Bagai bintang bersemi
Rindu janji bicara
Kekal selamanya
Walau sekadar mimpi
Tak pernah ku peduli
Selamanya kan ku pasti merindui dirimu
Hanya aku

#hope suka. Kasi like :P
#Teruskan dengan support karya Ashi/faj Asiah yang tak seberapa :D

No comments:

Post a Comment

Setiap koment anda amat berharga bagi mengkaji tahap kekratifan karya ini.