Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Hari  ini terasa pulak nak join segment dari Mialiana...hehehe
korang kalaw nak join. Join je lah... ikut je arahan di bawah k!
Cara-cara untuk join ialah:~
 FOLLOW BLOG ASHI and like FAN PAGE ASHI and than FOLLOW SINI!
 Follow blog and Fan page Tuan punya segmen. 
 Nyatakan jumlah Follower sekarang!
#kalaw Ashi 13 orang :(
 Letakkan perkataan Smile...Smile...Smile... ikut kreativiti korang!
kreativiti Ashi : Ƨмιℓɛ...Ƨмιℓɛ...Ƨмιℓɛ
 Nyaatakan apa korang suka tentang Tuan punya segmen?
#Apa yang Ashi suka ialah Tuan punya segmen mempunyai blog yang simple @ easy going. Tak serabut lah katakan.... Kemas dan tersusun. yang penting tero mengulas entri.
 Dah selesai post degment ini ? sila letak di kotak comment tuan punya blog... Ashi punya pun tak kesah .
ciao~ciao~
JAP!!! entri ini expired 8 Disember 2012... 
ky ...

6 comments:

  1. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  2. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  3. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  4. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #42

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

Setiap koment anda amat berharga bagi mengkaji tahap kekratifan karya ini.