Program Score A with Kensido


 Berapa hari yang lepas Ashi ada join satu program iaitu Usahawan Wave yang ke lima. korang tahu tak kejadah apa Usahawan Wave ke Lima tut. Actually Ashi dah join dah program ni. Program ni sebenarnya untuk pelajaran UPSR, PMR dan SPM. yang lebih dikenali sebagai Score A lah... 
Bila Ashi join Program ni Ashi dapat banyak info tentang matlamat diri and than Ashi berminat jugak tentang bisnes ... nabi cakap 90% punca rezeki datang dari perniagaan. So, Ashi tak berlengah lagi and terus join. kadang-kadang ada keraguaan jugak, but bisnes memang memerlukan resiko. Kalau tak cuba macam mana nak tahu betul ke tidak program ini. Senior yang paling Ashi kenal pun dan join Full Time ape tah lagi budak higusan macam Ashi. Lagi pun Ashi memang kenal benar dengan die.
Anyway program ini x memelukan terlalu banyak perlaburan. boleh la cakap "model kecil untung besar" hehehe....

oky, jika korang penasaran pasal program ni korang boleh hubungi Ashi di Facebook oky... insyaallah Ashi akan respon secepat mukin.

ciao~ciao~

-


No comments:

Post a Comment

Setiap koment anda amat berharga bagi mengkaji tahap kekratifan karya ini.